Kunst kurs

Jeg kaller det ikke malekurs men kunstkurs, grunnen til det er at jeg ikke bare holder malekurs men også tegne-, grafikk-, artbook-, og mye mye mere kurs.

Kursene er:

- for nybegynnerer og litt øvet

- tverrfaglige kurs

- komme igang med egen malerier

- fargelære og komposisjon

- vi tegner, maler, trykker og gleder oss over mange kunst uttrykk

- kunst kurs utenom det vanlige

- sosialt og veldig inspirerende

- du lærer noe nytt og jeg lærer noe nytt!

Det viktigste for meg er at DU har en god opplevelse av kurset helt fra du bestiller til du tar med dine ferdige kunstverk hjem.

Gleder meg til å bli kjent med deg.

NB! Kursene holdes i mitt aterlie er i 2. etg uten heis. Har du behov for hjelp til å komme opp trappen eller har vanskelig for å bruke mine lokaler. Ta kontakt, dette kan vi ordne sammen, men da må jeg bare få beskjed først. Sende meg en mail, alle skal ha muligheten til kurs hos meg. 

Kommende kunstkurs:

Finner du på kursagenten.no https://www.kursagenten.no/skole/Britt-Knoff

Alternative kursformer

Vanlige kurs, som jeg holder i mitt atelie, bestilles via kursagnenten

MEN har du ett ønske om:

- at jeg skal komme og holde kunst kurs i ditt nærområde og har en gjeng med venner og familie som har lyst til å delta, da kommer jeg gjerne til dere. Ta kontakt så blir vi enige (i tillegg til kursavgift kommer kjøring og evt. diett og overnatting. Merk mail med: KUNST VENNE KURS

- at jeg kommer og holder kunst kurs for din bedrift. En super måte å lære seg å samarbeide på, lære seg å bruke kreativiteten til å løse en problemstilling, lære å samarbeide gjennom kreative løsninger. Samtidig sitter latteren løst og alle har det gøy. Merk mail med: PUST I BAKKEN KURS.

- at jeg kommer og holder kunst kurs i ditt bursdagsselskap, utdrikningslag eller annen jubileumsfest. Hva er bedre enn å få et maleri malt av venner til bursdagsgave, bryllupspresang for eksempel?? Merk mail med: KUNS SELSKAP KURS

For slike kurs ta kontakt her

Kurs jeg har holdt

LÆR Å MAL ET VAKKET BILDE: prosessen, komposisjon og abstraksjoen

FARGELÆRE: lære å blande farger ut fra primærfarger + sort og hvit. Lære farge komposisjon.