Britt Knoff - billedkunstner

"JEG MÅ UTFORDRE MEG TIL Å PRØVE NYE UTTRYKK, STIVNER JEG I EN FORM MISTER JEG KREATIVITETEN MIN - OG DET ER DEN SOM GJØR MEG LEVENDE" (Britt Knoff

 

Jeg er født i 1966 og vokste opp på Inderøy i Trøndelag, men flyttet til Østfold i 2002 og har siden 2012 bodd i Rygge/Moss hvor jeg har mitt atelier.

Jeg har min yrkesbakgrunn fra bygg og anlegg som teknisk tegner og etter hvert sivilingeniør, men etter hvert som tiden gikk så så jeg at det ikke var der jeg hørte hjemme. 

Kunsten har alltid vert en del av meg hele livet og etter hvert som årene har gått har den kommet til å bety mere og mere for meg. Jeg har alltid hatt stort behov for å uttrykke meg kreativt og har nå tatt steget helt ut som billedkunstner og alt hva det innebærer. 

Jeg har en stor og variert produksjon, fra stemningsfulle figurative bilder til lekne, fargesterke og abstrakte bilder. Jeg jobber mye med flater og strukturer både i de figurative og de abstrakte bildene mine. Jeg blir ofte inspirert av naturen og livet rundt meg.  Preusen blå farge går ofte igjen i bildene mine og komposisjonene mine er ofte bygd opp rundt farge valg.

Jeg ønsker at du som betrakteren skal finne sine egen drømmer, visjoner og historie i bildene. Selv om jeg også har sin visjon for bildet ønsker jeg ikke å påvirke deg som betrakter for mye.

Jeg arbeider med mange forskjellige uttrykk og er i en stadig utvikling, allikevel ser man mitt bestemte avtrykk i det jeg lager…min kunstneriske klang.

Britt ❤

 

Medlemsskap

Ås kunstforening, https://aaskunstforening.no/

Fredrikstad kunstforening