9. aug, 2019

Hva maler du med?

Noen ganger lurer jeg litt på meg selv! Vanligvis så maler man med pensel og palettkniv, eller det er vel det som er den vanlige oppfatningen.

Men her i gården brukes alt fra kjøkkenutstyr, plastposer, alt som det går å skrape, skrable og trykke med, visittkort, papir, aviser, bølgeplast, bølgepapp og selvsagt pensler og palettkniv.

Min bedre halvdel spør meg alltid om det er noe jeg trenger av det han skal kaster, og når jeg ser på lageret mitt nå så blir jeg litt bekymret, har jeg blitt en samler!!!

Men jeg har mye moro med alt rotet mitt, noe bruker jeg til å male med og andre putter jeg i bildet - kaller det junk art :-) i mix-media bilder er det som regel innkjøpte nye produkter, jeg prøver bevist å bruke søppel som jeg kan omdanne til kunst. 
Resirkulering er viktig også innenfor kunsten, kanskje jeg kan si junk-art bildene er bærekraftige :-)

Men uansett så har jeg en bedre følelse i meg når jeg har brukt alt en gang til på en annen måte enn hva produktet var tenkt til :-) følger du tankegangen min? Prøv det det er skikkelig kult og har du lyst til å lære hvordan jeg gjør det med Junk-art så sende meg en mail så skal jeg se om jeg setter opp et kurs :-)